Search

O nas

Mitja Serdinšek

Dobrodošli na naši spletni strani 


Smo družinsko podjetje, ki ga je ustanovil moj oče Zvonko Serdinšek. V nekaj letih je iz majhne delavnice nastal sodoben in zmogljiv strojni park, ki ga nenehno dopolnjujemo. Z bratom sva že od samega začetka pomagala očetu pri delu in se poleg redne šole učila vseh možnih veščin v naši delavnici. Danes lahko vsi trije delamo samostojno, bodisi po tehničnih načrtih, avto-cad datotekah (in drugih) in smo vešči v programiranju. 

Zaupajo nam mnogi, tudi velika podjetja. Obdelujemo izdelke iz železa, aluminija, INOX-a, obrabo odpornih kovin in ostalih materialov. Pred leti pa smo pričeli tudi z obdelavo umetnih mas, kot so: POM, PE-1000, PE-HD, PA, ABS, PTFE, PVDF, PEEK in drugih. 

Lahko naredimo male serije, od prvih testnih vzorcev do serijske proizvodnje. Strankam znamo prisluhniti in jim svetovati pri izbiri materialov, tako da bo ustrezalo zahtevanim aplikacijam. 

V kolikor stranka želi lahko za material poskrbimo tudi mi, saj smo v teh letih našli mnoge zanesljive dobavitelje materialov z najvišjo kvaliteto in EU poreklom. Prav tako ni nič narobe, če stranka dostavi material in načrt po katerem obdelamo material po zahtevanih specifikacijah. 

Delo opravljamo s srcem in znanjem in smo tukaj za vas!

Imate vprašanje za nas? Pišite nam na: plastosteel@plastosteel.si ali kličite na: +38641281707

Lep pozdrav

Mitja Serdinšek
direktor